Lakásfelújítás a Budakeszi úton – 2018.

Barabás Albert személyében egy rendkívül megbízható, korrekt, lelkiismeretes és szakértő embert ismerhettünk meg. Lakásunk felújítása során mindvégig nagy türelemmel, odafigyeléssel és kedvességgel kezelte a felmerülő kérdéseket. Ötleteinket meghallgatta, megvitatta velünk a részleteket, tanácsokat adott, de azt is tisztelettel fogadta, ha valamit máshogy szerettünk volna. A Barabás Albert és Tsa. Kft. csapata által elvégzett munka kiváló minőségű, gyönyörű és rendkívül igényes. A bontási, a kőműves, a vízvezeték és elektromosság szerelési munkát és a festési munkát, tehát gyakorlatilag minden felújítási szakaszt végző szakember munkájával meg voltunk elégedve. A csapat minden tagja nagyon udvarias, kedves, segítőkész volt, a munkát gyorsan, precízen, odafigyelve végezték, és nem utolsó sorban nagy türelemmel fogadták az esetleges bizonytalanságunkat.

Társasház felújítása révén fontos volt számunkra, hogy a munkákat végző szakemberek hogyan viszonyulnak a ház többi lakójához, a házirendhez. Ebben a kérdésben is maximálisan meg voltunk elégedve. Barabás Albert jól megtalálta a hangot mindenkivel, akivel együtt kellett működnie, hatékonyan kezelte a felmerülő konfliktusokat és magas szinten képviselte az érdekeinket. A felújítás során számtalan kisebb nagyobb probléma megoldásában mindig számíthattunk Albertre. Kivétel nélkül mindig elérhető volt, reagált a kérdésekre, komolyan vette a szempontjainkat. Összességében nagyon szerencsések vagyunk, hogy a Barabás Kft. végezte lakásunk felújítását. A munkálatok elkezdésekor még nem láttuk, mennyi nehézség, változtatás, rögtönzés áll előttünk, és biztosak vagyunk abban, hogy Barabás Alberttől kapott iránymutatás és a csapata által elvégzett munka rendkívül ritka minőségű szolgáltatás manapság. Hálásak vagyunk az egész csapatnak és nagyon jó szívvel ajánljuk mindenkinek őket!
read more

K. Csilla, K. Kata

Nekünk szerencsénk volt, mert a családban több évvel ezelőtt végzett teljes lakásfelújítást a
BARABÁS ALBERT és Tsa. Kft.

REFERENCIA MUNKÁJUK (mivel családon belül történt és így több éve, rendszeresen látjuk) a TÖKÉLETES KIVITELEZÉS MINTAPÉLDÁJA.

Lakásfelújítás Raktár utca